Ako sa opáliť a nespáliť sa?!

Bešeňová je super miestom na relax a ako rezort má jednu lákavú možnosť, len tak vylihovať na lehátku a užívať si slniečko. Aby sa slniečko premenilo na peknú zdravú pokožku a načerpalo čo najviac vitamínov a hlavne vitamínu D je potrebné vedieť zvládnuť opaľovanie správne, preto tu máme niekoľko rád!



1. Relaxujte

Relax je výnimočná vec! Bešeňová je super miestom kde sa dá realizovať. Je tu dostatočný počet lehátok, ktoré priam lákajú na ležanie, leňošenie a relax, lehátka sú pohodlné, polohovateľné. Najlepšie je, že sú priamo pri vode a správnou polohou si uľahčíte život, lebo budete mať na skok do bazéna, keď sa bude treba schladiť. Skúste meniť polohu na lehátku aspoň každú pol hodinu, pomôže to opáliť sa rovnomerne a aj váš chrbát sa vám poďakuje.

2. Používajte krém na opaľovanie

Používanie krému na opaľovanie je samozrejmosť, teda, tá samozrejmosť nám napadne až po tom ako nás slnko úplne upečie, veď kto nemá podobnú skúsenosť počas leta aspoň raz? Ak už svoje letné spálenie máte za sebou, poradíme ako vybrať najlepší krém na opaľovanie. Majte na zreteli, že sa nachádzate vo vodnom rezorte kde okrem opaľovania zrejme použijete aj bazén. Je potrebné vybrať si krém, ktorý sa kamaráti s vodou a nemusíte sa teda natierať po každom kúpaní, takto ušetríte kopec času. Nezabudnite zvoliť ochranný faktor, ktorý vám vyhovuje, no pamätajte, ak máte ochranný faktor pod 20 neostávajte na priamom slnku okolo obeda a nie viac ako 2 hodiny. Dnešné ochranné krémy, nie sú len zárukou bezpečného opaľovania, ale hlavne vedia znásobiť účinok vitamínu D.

3. Neostávajte na slnku počas celého dňa

Ako sme už písali, aj príliš veľa slnka škodí, je preto lepšie striedať pobyt na priamom slnku v pobytom napríklad v bazéne s umelým vlnobitím, či prestriedať slnko s pobytom v bare, alebo na masáži. 

4. Dostatočne dopĺňajte tekutiny

Voda, voda a ešte raz voda! To že sa opaľujete neznamená, že má slnko vysať život z vášho tela. Nebojte sa preto doplniť tekutinu aj každú pol hodinu a to najlepšie čistou vodou. Vieme, že dať si drink je lákavé, a teda ak plánujete užívať si v bare, nezabudnite doplniť vodu v dvojnásobnom objeme prijatého alkoholu. Užijete si tak celý deň a budete si užívať aj skvelé nápoje z Cosmopolitan BARU.

5. Užite si bazén

To najlepšie čo Bešeňová ponúka je VODA, je príjemná, osviežujúca a zdravá a opaľovať sa v nej môžete úplne rovnako ako na lehátku. Len netreba zabudnúť, že je potrebé použiť vode odolný krém.

6. Žiadne pravidlá, len zdravý rozum

Veru tak! LETO je hlavne o relaxe a pohode, preto si nemusíte dávať žiadne pravidlá, užívajte si a občas si spomeňte, že vaše telo chce byť spokojné ako aj vaša zrelaxovaná hlava. Nezaťažujte sa a užívajte si. A nezabudnite ukázať vašu krásnu hnedú pokožku, ktorú máte z Bešeňovej.



Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu.

viac info