Môžu sa deti saunovať?

Všetci vieme, že saunovanie má nesmierne skvelé účinky na telo, spomenieme napríklad vytvorenie imunity proti virózam či účinky proti astme či alergiám. Práve týchto pár vecí je to, s čím zápasia rodičia detí v dnešnej dobe a to je dôvod prečo Bešeňová prináša saunovanie pre deti a odpoveď na otázku či sa deti môžu saunovať je - jednoznačne ÁNO!


Zo začiatku môže dieťa nastrašiť vysoká teplota a preto je fajn začať v saune, kde teplota nie je moc vysoká. Práve v Bešeňovej je to Saunový Dóm ktorý je práve pre deti primerane vyhriaty. Ak sa dieťa odhodlá môže postupne teplotu pridávať. Najlepšia zásada, ktorú odporúčajú odborníci pri saunovaní detí je krátko ale intenzívne, takže len čo si dieťa zvykne na teplotu v saune malo by ísť do najhorúcejšej sauny pobudnúť tam okolo 6 minút a ísť sa schladiť.

Najdôležitejšie je dozerať na to, aby dieťa malo dostatok tekutín, keďže u detí je rýchlejšia možnosť dehydratácie.

Vstup do Harmónie - Saunového sveta v Bešeňovej je pre deti už od 6 rokov možný v ktoromkoľvek čase prevádzky s maximálnym pobytom 3 hodín.

Neváhajte a doprajte svojím deťom zdravý pobyt v saunách!

Ak viete všetky informácie, neváhajte dieťa poslať do saunového sveta, kde si užije zábavu, relax a hlavne dieťa naučíte užitočnú vec do budúcnosti - užívanie si pôžitku, ktorý prináša relax a teplo. V dobe kedy je prevencia najdôležitejšia vec pre deti, je fajn vedieť, že #bešeňová ponúka deťom priestor, kde dostanú všetko čo ich telo potrebuje a rodič môže byť rád, že jeho dieťa dostáva okrem vyváženého jedálnička aj kvalitné otužovanie a saunovanie.



Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu.

viac info